Køb Moleskine

Køb Moleskine notesbøger og kalendere på vores webshop: www.notesandjournals.dk

Gode tilbud

Ugens tilbud - Clark, Lone Star

Nu kun 199,95 - spar 100,-<

SHOP NOW

Vi anbefaler

Månedens Must Read hos KFM

Malene Ravn, I dine øjne

”Malene Ravns medrivende slægtssaga om det uægte danske barn af en kinesisk tryllekunstner demonstrerer hendes mesterlige fortælleevner”
– Information

LÆS DEN:
– Hvis du vil læse en gribende og fængende roman, hvor man bliver helt opslugt af læsningen.
– Hvis du vil læse en familiefortælling, en historisk roman, om at være fremmed, at kende sine rødder og en overlevers historie om en barsk barndom.
– Hvis du kan lide Wung-Sung, En anden gren, Pryds Helle, Folkets skønhed, Erik Valeur, Det syvende barn og Thomas Korsgaards romaner.

“Erik bliver født i 1930 på et mødrehjem i København. Hans mor, Gudrun, er kun 18 år, og Gudruns graviditet vækker skandale i Aalborg, for faren viser sig at være kineser. Gudrun er tvunget til at give barnet fra sig kort efter fødslen, men tager siden arbejde på det asyl, hvor Erik bor, uden at fortælle nogen, hvem hun er. Da hun flere år senere bliver gift med Alfred, henter de drengen hjem.Eriks far er den 45-årige kinesiske tryllekunstner Lai Fun, som kom til København i 1902 og blev udstillet i Tivoli. Men Lai Fun vil ikke vedkende sig faderskabet, for han er allerede gift med Agnete og bor i en taglejlighed i Istedgade.
Erik vokser op med en klar bevidsthed om at være anderledes, øjnene, hårets og hudens farve stempler ham i skolegården og på gaden, hvor hans egen bedstefar ikke vil hilse på ham, når andre kan se dem. Men Erik beslutter sig for at vende sin fortid ryggen og skabe sig et nyt liv.”

© Copyright 2018 Kristian F. Møller Boghandleren