Anbefalinger – Camilla

Anbefalinger – Camilla


Ar af Auður Ava Ólafsdóttir

En almindelig mand, som befinder sig i en ualmindelig situation. Romanen er som en mosaik af ødelagte ting, som kan sættes sammen til noget nyt igen. Smukt skrevet. En både klog, sørgelig og sjov bog.
En dejlig livsbekræftende læseoplevelse!

- Camilla

Vi er brødre af Iben Mondrup

En sanselig, nær og dragende fortælling, som giver et stykke af efterkrigstidens Danmark. I det nære skriver Mondrup om at vokse op, om at være brødre og om at opleve sine forældre og vilkår helt forskelligt.

- Camilla

Fortællingen om dengang Xu Sanguan solgte sit blod af Yu Hua

Denne fortælling damper af overtro, kultur og tradition - til tider helt fabulerende. Land og by i Kina. En historie om ære og familie. Om at føle skam og bevare stolthed. jeg bliver fuldstændig opslugt af Yu Hua, når han flydende og let formidler kinesiske skikke og mentalitet.

- Camilla

Intet gælder af Joan Didion

Skrøbeligt, medrivende og råt. Kradser du i Hollywoods glimmer, finder du de sårbare sjæle. Min første Didion, men ikke min sidste.

- Camilla

Faith af Mich Vraa

Faith, håb og kærlighed! Majestætisk står Mich Vraas overbevisende trebindsværk. En læseoplevelse ud over det sædvanlige. Sammenfletningen af enestående karakterer og en fængslende stærk historie er komplet.

- Camilla

Jeg er gråhvid af Bjørn Rasmussen

Bjørn Rasmussen skriver vanvittigt, flot og rasende skrøbeligt!
Hovedpersonen Bjørns psykiske vaklen med fortiden og fremtiden truende fra hver sin side. Om at skulle være papfar, måske. Og om kærlighed. Helt hjerteskærende fantastisk.

- Camilla

Drengen der fik ting i hovedet af Kasper Holt

Prøv lige at læs den her, det er jo vanvittig sjovt!

Var du vild med Kaptajn Underhyler, så er det her en tronfølger.

For når Karl finder ud af, at han er med i en bog, så skal der diskes op med ordentlig underholdning sammen med vennen Ludvig.

- Camilla

© Copyright 2019 Kristian F. Møller Boghandleren