Anbefalinger – Rikke

Anbefalinger – Rikke


Argumenter imod kvinder af Birgitte Possing

Underholdende og på samme tid forstemmende læsning. Interessant historisk gennemgang af især ren retoriske undertrykkelse og nedværdigelse af kvinder gennem tiden. Skræmmende og nedslående at man stadig behøver at sætte fokus på den slags, MEN DET GØR MAN!

- Rikke

Uhyret i Essex af Sarah Perry

Super spændende og historisk interessant roman fra 1800-tallets England. En virkelig velskrevet roman med vidunderligt nuancerede og helstøbte karakterer.

- Rikke

De loyale af Delphine de Vigan

Endnu en blændende bog af Vigan om en drengs forfærdelige deroute efter forældrenes skilsmisse. Hjertegribende tragisk og smuk; De loyale er en bog, der sidder i kroppen længe efter endt læsning.

- Rikke

Rejse med let baggage af Tove Jansson

Und dig selv at læse disse fine noveller, de er både rørende, morsomme og underfundige.

- Rikke

USA's historie af Erling Bjøl

Et hovedværk på dansk om USA's historie. Spændende og levende fortalt - jeg læste bogen fra ende til anden og nød den i fulde drag. Anbefales til alle, der ønsker at blive klogere på USA's brogede, farverige og komplekse historie.

- Rikke

Mor om natten af Niels Frederik Dahl

En dybt bevægende roman om en søns afsked med sin mor, og de tanker og erindringer om hende dette afføder. En bog om de ting, vi aldrig får sagt og de følelser, vi aldrig får vist. En stærk læseoplevelse - stilsikker, smuk, ærlig og barsk.

- Rikke

de af Helle Helle

Helle Helle leverer endnu engang et stille mesterværk. Hun gør det så enkelt og kompliceret, men det er de store indre dramaer, der udspiller sig i et ungt pigesind. Det er stor digterkunst.

- Rikke

Den grønne vej af Anne Enright

Fremragende familiedrama fra Irland. Enright skriver med stor indlevelse og med hjerte om den dysfunktionelle og komplicerede Madiganfamilie. En fryd at læse!

Til alle der elsker Anne Tyler, Elizabeth Strout og Marilynne Robinson.

- Rikke

© Copyright 2019 Kristian F. Møller Boghandleren