Events

Events

Kristian F. Møller holder løbende forskellige arrangementer i forretningen, hvor vi sætter fokus på en bestemt bog, forfatter eller et emne.

Du kan få besked om kommende arrangementer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her eller følg os på Facebook.

Anette Harbech Olesen

Anette Harbech Olesen

sep 19, 6:30pm - sep 19, 7:30pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Mød Anette Harbech Olesen, som vil holde et oplæg og fortælle om sin nye bog:

Mad, mening og magiske øjeblikke
(udk. 18.9.)

Om bogen:
"Kan man spise, sove og tænke sig sund? Mad, mening & magiske øjeblikke giver dig svar, viden og redskaber til et sundere liv. Bogen afslører en række velbevarede hemmeligheder, præsenterer nye vinkler og veje, hvor individualitet, livsglæde, mening og naturligt velvære bringes i fokus. Omdrejningspunktet er god mad, gode venskaber, aktivitet og søvn, der alle er afgørende brikker i bestræbelserne på at opnå en så god livskvalitet og livslængde som muligt.

Der er meget, vi selv kan gøre for at få skabt et solidt fundament for indre sundhed og balance. Forskning har blandt andet påvist, at også vores tanker, overbevisninger og følelsen af mening kan have betydning for vores sundhedstilstand og livslængde. Mad, mening & magiske øjeblikke præsenterer derfor Taburet Teknikken, en enkel og visuel model til optimering af indre sundhed og balance. Det handler om velunderbyggede redskaber til optimering af en række sundhedsfremmende parametre som eksempelvis god mad, daglig bevægelse, nattesøvn og sunde tanker. I kombination med en grundlæggende fornuftig livsstil, vil Taburet Teknikken kunne hjælpe den enkelte til et sundere liv. Mad, mening & magiske øjeblikke indeholder desuden 67 inspirerende, enkle og sunde opskrifter."


Anette Harbech Olesen har arbejdet med mad og sundhed i 17 år, har udgivet mere end 20 bøger om emnet og står bag et af Danmarks mest velbesøgte sundhedssites, madforlivet.com.

Gratis adgang - ingen reservation

207 interesseret  ·  26 deltager
Dorthe Nors

Dorthe Nors

sep 20, 6:30pm - sep 20, 7:30pm

Kristian F. Møller Boghandleren

Forfatterarrangement med Dorthe Nors, som vil læse op og fortælle om sin nye novellesamling:

Kort over Canada

"Danmarks internationale forfatterstjerne Dorthe Nors skriver om længsel i alle tænkelige former i novellesamlingen KORT OVER CANADA.
KORT OVER CANADA er fortællinger om mennesker – sammen og hver for sig, men aldrig rigtig forventningsafstemte. Vi møder dem i Norge, i Thy, i Los Angeles og i København, men aldrig helt hjemme. En ægtemand taber alle kampe, og det er ikke første gang, han er kørt ud i en skov. En kvindelig forfatter logerer i betænkelig nærhed af sin tidligere elskers mor. En mand må konstatere, at der er sket en slags dobbeltbooking, så han ikke skal i seng med Anna, men med til hendes mosters fødselsdag.

I Dorthe Nors’ noveller er der både kaffe og kage, spejdere og sødt duftende blomster. Men man skal ikke lade sig narre. Aldrig har hun været sortere KORT OVER CANADA er fortættede tekster, der slår døre op til store rum. Det er noveller, der interesserer sig for kærlighed, vold, omsorg og ensomhed, og som altid hos Dorthe Nors krydser humoren det grumme."


Gratis adgang - ingen reservation

180 interesseret  ·  22 deltager
Madame Nielsen

Madame Nielsen

sep 21, 6:00pm - sep 21, 7:00pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Kom til udgivelses- og oplæsningsarrangement med Madame Nielsen, som er aktuel med romanen:

The Monster
(udk. 21. sept.)

Om bogen:
"Vinteren 1993. En ung europæer lander i New York og opsøger det legendariske performanceteater The Wooster Group i Soho for at indtage scenen og blive den ny Willem Dafoe. Hans fortid er sløret, men sammen med sit rockband har han få år inden tilsyneladende medvirket til Sovjetunionens sammenbrud. Nu er han pludselig her, har ingen penge og intet sted at bo. Alt, hvad han har, er en liste med telefonnumre og adresser, nogen har givet ham. Han ringer på et tilfældigt sted og bliver lukket ind i et velourbeklædt parallelunivers af et sært blonderet væsen i silkepyjamas. Fra det øjeblik spaltes romanen og verden i to: mareridt og vision, kunst og liv, regler og kaos, sex og død. The Monster af Madame Nielsen er en New York-gyser, en vision om det, der skal komme."

Vi holder det i butikken i åbningstiden, så der er både sidde- og ståpladser.

Gratis adgang - ingen reservation

125 interesseret  ·  18 deltager
Landsforrædernes børn

Landsforrædernes børn

sep 22, 3:30pm - sep 22, 4:00pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Mød Anne-Marie Christensen, som vil fortælle om sin nye bog

Landsforrædernes børn

"Landsforrædernes børn beskriver et sort kapitel fra besættelsestiden og retsopgøret, som hverken historieforskningen eller vi som nation taler om, nemlig de alvorlige og langstrakte konsekvenser, som retsopgøret med de 13.521 dømte landsforrædere fik for deres børn.

Da den tyske besættelse af Danmark var forbi i maj 1945, begyndte retsopgøret med de danskere, der havde samarbejdet med tyskerne eller kæmpet på tysk side under krigen. 13.521 blev dømt og således udset til at bære den skam, det var for Danmark at blive besat og frem til 1943 som nation at have samarbejdet med tyskerne. Den skam har deres børn arvet.

Mens retsopgøret for nationen blev afslutningen på besættelsestiden, blev det startskuddet for de 27.000-42.000 landsforræderes børn til et liv i fortielse og fortrængning og med fordømmelse og repressalier på grund af deres fædres og mødres gerninger under krigen - og nationens fordømmelse af dem. Vi mangler derfor som nation at forsone os med landsforrædernes børn.

Gennem interview giver bogen en antropologisk analyse af, hvordan Danmark aktivt glemte landsforrædernes børns historie. Den er samtidig en datters forsøg på at forstå og nærme sig sin mors traume over at have en far, der var tysk soldat blandt andet under SS-division Wiking og i Schalburgkorpset."


Vi holder det i butikken i åbningstiden, så der er både sidde- og ståpladser

Gratis adgang - ingen reservation

39 interesseret  ·  3 deltager
Kristian F. Møllers Læseklub #3

Kristian F. Møllers Læseklub #3

sep 25, 6:30pm - sep 25, 8:30pm

Kristian F. Møller Boghandleren

Lukket arrangement for læseklubbens medlemmer.
Vi læser Helga Flatland, En moderne familie

4 interesseret  ·  3 deltager
Malene Sølvsten

Malene Sølvsten

sep 27, 4:30pm - sep 27, 6:00pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Forfatterarrangement med Malene Sølvsten, som vil fortælle om sin nye roman:

Ravnenes Hvisken Bog 3
(udk.15.9)

I 2016 tog bog 1 af ´Ravnenes Hvisken´ de danske læsere med storm med sin helt nye blanding af krimi, fantasy, humor, kærlighed og nordiske guder. Nu kommer det længe ventede sidste bind i trilogien.

Bøgerne henvender sig til læsere fra 13 år, men også mange voksne læsere er utrolig glade for Malenes forfatterskab.

Forlaget skriver om den nyeste udgivelse:
Selv om hun blev genoplivet, har Annes død sat gang i Fimbulvinteren, som det var forudsagt, at det ville ske. Ragnarok er på vej, og med hele Norden nedsunket i evig vinter må Anne og hendes venner kæmpe for at finde en måde at redde verden fra undergang. Men ikke alle er, hvad de giver sig ud for. Nogen tæt på Anne har forrådt hende, og hun ved stadig ikke hvem. Andre begynder at indse, at Ragnarok måske ikke er det værste, der kan ske - for dem. Hvem er ven, og hvem er fjende? Til sidst må Anne drage til det sted, hun har svoret aldrig at vende tilbage til, og bede om hjælp hos ham, hun svigtede - og ham, hun forrådte. Men vil de stadig hjælpe? Uret tikker mod enden, og Anne vil gøre alt for at afværge Ragnarok. Også selv om det kræver store ofre ..

Malene Sølvsten varsler foredrag med ravneskrig når hun besøger KFM. - Vi glæder os!

Gratis adgang - ingen reservation

19 interesseret  ·  6 deltager
Hjalte Tin og Nina Rasmussen

Hjalte Tin og Nina Rasmussen

okt 1, 6:30pm - okt 1, 8:00pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Kom til foredrag med det berejste par Hjalte Tin og Nina Rasmussen, der er aktuelle med bogen:

Dem der blev
- en rejse i Syrien til kurdernes ukendte revolution

Om bogen:
"Da flygtningene kom til Danmark rejste vi den anden vej, ned til dem der blev, dem der ikke bankede på Europas dør, men blev i Syrien og Irak og kæmpede for at skabe lande det er godt at bo i. Efter vores mening den virkelige løsning på flygtningeproblemet, som vi i Europa bør støtte.
Vi krydsede ind i krigsområdet, kørte på Syriens støvede landeveje,
besøgte de modige unge kvinder ved fronten, boede hos gæstfri familier og talte med lederne.
Vi opdagede kurdernes ukendte revolution, begyndelsen på et nyt
demokratisk samfund med lige ret for kvinder og mænd, arabere og
kurdere, kristne og muslimer."

Dem der blev er en modig rejseberetning fra et land i krig og et sjældent førstehånds indblik i en ukendt revolution. Nina Rasmussen og Hjalte Tin er vendt helskindede hjem med stærke og opmuntrende oplevelser fra kurdernes ukendte revolution i Syrien.

75 interesseret  ·  9 deltager
Hella Joof - signering

Hella Joof - signering

okt 3, 3:00pm - okt 3, 4:00pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Hella Joof signerer sin nye bog:

Dage med mildhed, modgang og mirakler
- En almanak
(udk. 1.10.)

Om bogen:
"Der er dage til alt. Dage til smil, dage til tårer. Dage, hvor alt lykkes og dage, der går i kluddermor. Dage med mirakler i trængsel og dage, hvor man får forkølelsessår inden en afgørende date. Gode og dårlige hårdage, barnets første sygedag, dommedage og drømmedage. Dage i dit liv, som du skal samle på og værdsætte. Det handler denne bog om."

52 interesseret  ·  3 deltager
Kristian F. Møllers Læseklub #1

Kristian F. Møllers Læseklub #1

okt 3, 6:30pm - okt 3, 8:30pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Lukket arrangement for læseklubbens medlemmer.

1 interesseret  ·  1 deltager
Kristian F. Møllers Læseklub #2

Kristian F. Møllers Læseklub #2

okt 4, 6:30pm - okt 4, 8:30pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Lukket arrangement for læseklubbens medlemmer.

Udgivelse af Morten Reimars digtsamling Midtby Cool i Aarhus 1

Udgivelse af Morten Reimars digtsamling 'Midtby Cool' i Aarhus 1

okt 10, 6:30pm - okt 10, 9:30pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Morten Reimar udgiver efter fire års ventetid sin fjerde digtsamling MIDTBY COOL. Bogen er et kig ud gennem vinduet på en toværelses på tredje en regnvåd eftermiddag, en flyvetur gennem nattelivet, en Tinder-date med ensomheden og en uforbeholden hyldest til det oversete.

MIDTBY COOL er skrevet i, influeret af og omhandler Aarhus, hvor Morten Reimar boede i godt og vel to år.

For at markere den nye samling, tager Reimar på udgivelsesturne i København og Aarhus, og tager derfor guitaristen Sebastian Renstrøm med til

Kristian F Møller
10. oktober 18.30
Fri entré

Morten Reimars digte er fulde af liv, humor og bevægelse. Med rødder i jazzmusikken bærer teksterne præg af ægte følelser, knivskarpe billeder og en rytmik der får ordene til at røre på sig. Han har bl.a. optrådt på NorthSide og Spoken Word Festival, DR2 og et hav af klubber, kirker og caféer.

Han er født 1993, uddannet journalist og skriver ved siden af digtene artikler for bl.a. Euroman, Berlingske, Ud & Se og Zetland. MIDTBY COOL er hans fjerde digtsamling efter Teenage Jazz (2012), 6 Zoner fra City (2013) og På Tirsdag (2014). Desuden er han vært på Københavns originale lyrikklub, Copenhagen Poetry Club.

(Dette er den ene af to optrædener i Aarhus)

50 interesseret  ·  7 deltager
Morten Pape

Morten Pape

okt 11, 6:30pm - okt 11, 8:00pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Forfatterarrangement med Morten Pape, som vil læse op og fortælle om sin nye bog:

Guds bedste børn

Om bogen:
Simon er netop blevet løsladt fra spjældet og er flyttet til Sydsjælland for at skabe en ny og sikker tilværelse for sin lille familie, selvom fortidens dæmoner og det hårdkogte bagland konstant spøger i baggrunden.

Mickey pønser på at flygte fra det sikrede ungdomsfængsel, hvor han driver personalet og de andre indsatte til vanvid.

Og i Holmbladsgadekvartet på Amager forsøger Jamil efter en psykiatrisk indlæggelse at få sit liv på sporet igen, men kan ikke slippe tanken om at hævne sig på Mickey og Simon, som for nogle år siden slog hans bedste ven Zeki ihjel i en rus af afstumpet had.

Guds bedste børn er en skildring af unge på kanten af samfundet – svigtet af omverdenen, fortabt i systemet, overladt til deres egen vrede. En fortælling om venskab, skyld, skam og forsoning."


Morten Pape (f. 1986) er opvokset på Amager i Urbanplanen. Planen var hans debutroman og for den vandt han BogForums Debutantpris 2015. Morten Pape er uddannet manuskriptforfatter fra den alternative filmskole Super16, og han har siden udgivelsen af bogen afholdt en række foredrag og deltaget i debatter om opvækst under forskellige vilkår i Danmark. Han har desuden deltaget i Den Europæiske Debutantfestival i Kiel og den internationale bogfestival i Budapest.

176 interesseret  ·  28 deltager
Kristian F. Møllers Læseklub #3

Kristian F. Møllers Læseklub #3

okt 23, 6:30pm - okt 23, 8:30pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Lukket arrangement for læseklubbens medlemmer.

5 interesseret  ·  3 deltager
Kristian F. Møllers Læseklub #2

Kristian F. Møllers Læseklub #2

nov 1, 6:30pm - nov 1, 8:30pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Kun for læseklubbens medlemmer

2 interesseret
Kristian F. Møllers Læseklub #1

Kristian F. Møllers Læseklub #1

nov 7, 6:30pm - nov 7, 8:30pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Lukket arrangement for læseklubbens medlemmer.

1 interesseret  ·  1 deltager
KFM-ungelæser

KFM-ungelæser

nov 8, 5:00pm - nov 8, 6:30pm

Kristian F. Møller Boghandleren
Store Torv 5
Aarhus,  8000 Kort

Arrangementet er kun for medlemmer af #kfmungelæser

1 interesseret
Indlæs mere

© Copyright 2018 Kristian F. Møller Boghandleren