Vi anbefaler

Vi anbefaler


HHV af Hanne Højgaard Viemose

HHV skriver med fanden i hælene og over stok og sten. Det er råt, det er humoristisk, det er hudløst - og det er simpelthen fabelagtig læsning!

- Marianne

Argumenter imod kvinder af Birgitte Possing

Underholdende og på samme tid forstemmende læsning. Interessant historisk gennemgang af især ren retoriske undertrykkelse og nedværdigelse af kvinder gennem tiden. Skræmmende og nedslående at man stadig behøver at sætte fokus på den slags, MEN DET GØR MAN!

- Rikke

Ar af Auður Ava Ólafsdóttir

En almindelig mand, som befinder sig i en ualmindelig situation. Romanen er som en mosaik af ødelagte ting, som kan sættes sammen til noget nyt igen. Smukt skrevet. En både klog, sørgelig og sjov bog.
En dejlig livsbekræftende læseoplevelse!

- Camilla

Kongens fald af Johannes V. Jensen

Dansk klassiker alle litteraturelskere SKAL læse! Skildringen af 1500-tallets Danmark og Mikkel Thøgersens mørke sind, der konstant spænder ben for sine egen lykke, er fantastisk.

-Tina

Fuglene af Tarjei Vesaas

Det er forunderligt hvordan en stille og intens fortælling kan være så dramatisk og bevægende. Det er et lille mesterværk.

- Margrethe

Det europæiske forår af Kasper Colling Nielsen

Det er skægt, genialt og blændende originalt!

Kasper Colling Nielsen har skrevet en velkonstrueret og tankevækkende bog, der giver fuld smæk på samfundskritik og dystre fremtidsscenarier.

Skal læses!

- Marianne

© Copyright 2019 Kristian F. Møller Boghandleren