Handelsbetingelser

Her finder du handelsbetingelser for KFM.DK

Pris og betaling: Du kan bestille dine varer online og betale med Dankort, VISA/Dankort og Mastercard. Alle priser i er inkl. moms. Priserne er dagspriser.
Købsbeløbet bliver først trukket fra din konto, idet varene bliver sendt. Dog reserveres købsbeløbet på din konto med det samme efter bestillingen er lagt.
Det tages ikke gebyr ved betaling på KFM.DK.
 

Leveringstidspunkt og transport: Den normale leveringstid på bestilte varer er på 2-5 hverdage, hvis varen er på lager. Hvis den bestilte vare ikke er en lagervare, skal der dog påregnes yderligere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser, eller hvis din bestilling imod forventning ikke kan skaffes, vil du blive kontaktet af KFM.DK og modtage yderligere informationer. Levering sker via GLS - afhængigt af, hvad du har valgt i forbindelse med betaling. KFM.DK leverer kun inden for Danmarks grænser. Du kan også vælge selv at hente dine varer på nedenstående adresse.

Fortrydelsesret: 
KFM.DK yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Ved fortrydelse af køb kan du enten undlade at afhente varen, nægte at modtage varen eller returnere den til nedenstående adresse. Vi skal dog have besked om at du nægter at modtage pakken. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det vil sige at du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den.
Ønsker du dine penge refunderet skal du returnere varen til nedenstående adresse. Returpakken skal indeholde enten fakturaen eller en kopi heraf og være i væsentlig samme stand og mængde som ved afsendelsen.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Retur- og afhentningsadresse:

Kristian F. Møller - BOGhandleren
Store Torv 5
8000 Aarhus C.
86130699
kfm@kfm.dk